Podcast

Dé podcast serie met aandacht voor goed werkgeverschap

Met deze podcast stel ik werkgevers in staat om hun verhaal te delen en anderen te inspireren. Voor nu zou ik zeggen haal even diep adem, ontspan en geniet van de afleveringen over goed werkgeverschap, werkgeluk, vitaliteit en ademwerk.

De adem van jouw bedrijf

Welkom bij de podcast “De adem van jouw bedrijf ”. Voor mij is die adem van ieder bedrijf haar mensen (medewerkers). Zo ben ik ook nieuwsgierig hoe werkgevers daarmee omgaan. Daarom ga ik in deze podcast serie op onderzoek uit en interview ik iedere keer een andere gast. Deze gasten zijn mensen die hun medewerkers als meest belangrijkste asset zien. Die geloven in goed werkgeverschap en hierbij investeren in de fysieke & mentale gezondheid van hun medewerkers. En aandacht schenken aan persoonlijke ontwikkeling en groei.
Veel luisterplezier!

De achterliggende gedachte van deze podcast serie én een inkijkje in mijn persoonlijke ondernemersverhaal. Dat staat centraal in deze eerste aflevering van de tiendelige serie die gaat over goed werkgeverschap, werkgeluk en vitaliteit.

Werken op de tijden die bij jou passen en financiele begeleiding als onderdeel van het interne happiness traject. Christiaan Kaminski is directeur Variant Zorg en neemt je mee in zijn visie op goed werkgeverschap voor zorg medewerkers.

Hoe je gelukshormonen kan bevorderen op de werkvloer om van werkdruk naar werkgeluk te komen. Hanneke Bor is eigenaar van Does adviesgroep en licht haar kijk op werkgeluk nader toe.
Met creativiteit en minimaal budget zet de Hartstichting een sterk werkgeversmerk neer. Van kernwaarden met purpose, jublileumcoaching tot vitaliteitsuren. HR manager Laurence geeft je met haar visie een bak aan inspiratie mee in deze aflevering.
Hoe start je als bedrijf met het thema werkgeluk? Werkgelukdeskundige Mendy neemt je mee in haar reis binnen Incotec en ze inspireert je met het succes van online verbindingsessies tussen medewerkers.
Het stimuleren en faciliteren van een gezonde levensstijl onder medewerkers wordt steeds belangrijk. Marielle legt je uit hoe je dat als werkgever doet en deelt schokkende cijfers en praktische kennis vanuit A.S.R. Vitality.
10% van de werktijd van iedere medewerker wordt geïnvesteerd in kennisdeling en ontwikkeling. Ronald deelt als Chief People Officer hoe deze strategische keuze bijdraagt aan de cultuur van een community gedreven organisatie.
De uitzendbranche is de grootste werkgever van Nederland en daarom verdient juist deze doelgroep extra aandacht. Doorzaam & Lesstress vertellen over hun vitaliteitsprogramma onder uitzendkrachten met het thema: minder stress, meer energie!
Binnen 6 jaar van project naar cultuurverandering. Judith licht toe hoe duurzame inzetbaarheid een topprioriteit werd en met een integrale aanpak een succes. En laat je inspireren door het online platform door en voor zorgmedewerkers.
“Manage je energie, niet je tijd” Samen met Sandra Klijn neem ik je mee in toepassing van energiemanagement op de werkvloer. Bespreken we het nieuwe vitaliteitsmodel en krijg je tips voor inrichting van vitaal leiderschap.

CONTACT

Heb je een vraag over goed werkgeverschap, vitaliteitsadvies nodig of wil je een training inplannen?