Ellen van Dieren

Trainer | Adviseur | Ademcoach

Ooit leerde ik dat als je 1 verandering in je leven inzet dat er meer volgen. Zo zijn mijn afgelopen jaren een opeenstapeling geworden van keuzes maken en persoonlijke ontwikkeling. Met als gevolg een leven vol vrijheid en energie. Dat gun ik jou ook en wie weet inspireer ik je met mijn persoonlijke verhaal.

Over mij

VERBINDEN | DELEN | Creëren

Vanaf 2006 houd ik mij al bezig het verbinden van werkgevers & werknemers en alles wat daar bij komt kijken. De liefde voor het recruitment vak werd zelfs zo groot dat ik van 2017 tot 2021 mijn eigen eerste onderneming runde: “De Recruitment Trainer”. Van hieruit trainde ik recruitment, HR en managementteams in het positioneren van een sterk werkgeversmerk. Gedurende al die jaren stelde ik veel kritische vragen aan werkgevers over hun aantrekkelijk werkgeverschap. Want je hebt iets unieks nodig om talent te verleiden en te behouden, toch? Alleen waren de antwoorden te vaak teleurstellend en ondervond ik dat veel werkgevers hulp nodig hebben met de invulling van goed werkgeverschap. Wat hoe zorg je nu echt goed voor je eigen mensen? Dit in combinatie met mijn persoonlijke ontwikkeling en interesse in een energieke levensstijl ontstond in 2021 een nieuwe stap in mijn ondernemerschap: Energize @ work Wil je mijn hele ondernemers transitie horen, luister dan deze podcast aflevering.

“Niet alleen vermarkten, maar ook invulling geven aan goed werkgeverschap.”

MIJN LEVENSSTIJL

MINDSET | LICHAAMSBEWUSTZIJN | ENERGIE

Naast ondernemerschap ontdekte ik de afgelopen jaren ook het belang van een energieke levensstijl. Ik onderzocht alles op het gebied van gezonde voeding, beweging, mindset, meditatie en yoga. Inmiddels ben ik dagelijks op mijn yogamat te vinden, met het behalen van mijn certificaat voor yogadocent en ademcoach tot gevolg. Ik ben dan ook geboeid door de positieve effecten die lichaamsbewustzijn heeft op de fysieke & mentale gezondheid van mensen. En als je mij een beetje kent weet je dat ik die kennis niet voor mezelf kan houden. Voila, hierbij het ontstaan van mijn nieuwe dienstverlening.

Mijn waarden: vrijheid, moed, creatie, delen en bewustwording.

Wensenlijst

3 dingen die op mijn persoonlijke wensenlijstje staan

Eigen trainingslocatie

Een plek die energie ademt en inspireert

BOEK

Een boek schrijven. De titel heb ik al, maar houd ik nog even geheim.

RETRAITE

Vipassana bijwonen (10 daags stilte retreat).

CONTACT

Heb je een vraag over goed werkgeverschap, vitaliteitsadvies nodig of wil je een training inplannen?