Ellen van Dieren

Trainer | Adviseur | Ademcoach

Ooit leerde ik dat als je 1 verandering in je leven inzet dat er meer volgen. Zo zijn mijn afgelopen jaren een opeenstapeling geworden van keuzes maken en persoonlijke ontwikkeling. Met als gevolg een leven vol vrijheid en energie. Dat gun ik jou ook en wie weet inspireer ik je met mijn persoonlijke verhaal.

Over mij

VERBINDEN | DELEN | Creëren

In 2006 startte ik mijn eerste baan in de arbeidsbemiddeling. Ruim 10 jaar bestond mijn werk uit het verbinden van werkgevers & werknemers en alles wat daar bij kwam kijken. Tot ik op het punt kwam dat ik had gevonden waar ik nieuwe energie van kreeg: kennis delen. Alleen de baan die ik voor ogen had kon ik niet vinden bij 1 werkgever. Ik zei mijn baan (zonder iets nieuws te hebben) op en die onzekerheid vormde voor mij juist de weg naar vrijheid. Vrijheid om een eigen visie te ontwikkelen en te gaan ondernemen. In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf “De Recruitment Trainer”. En nog steeds deel ik met liefde mijn kennis over recruitment & arbeidsmarktcommunicatie als trainer en spreker. Alleen is daar nu iets extra’s bij gekomen en daar vertel ik uitgebreid over in deze podcast aflevering.

“Niet alleen vermarkten, maar ook invulling geven aan goed werkgeverschap.”

Mijn levensstijl
MINDSET | LICHAAMSBEWUSTZIJN | ENERGIE

 

Naast ondernemerschap ontdekte ik de afgelopen jaren ook het belang van een energieke levensstijl. Ik onderzocht alles op het gebied van gezonde voeding, beweging, mindset, meditatie en yoga. Inmiddels ben ik dagelijks op mijn yogamat te vinden, met het behalen van mijn certificaat voor yogadocent en ademcoach tot gevolg. Ik ben dan ook geboeid door de positieve effecten die lichaamsbewustzijn heeft op de fysieke & mentale gezondheid van mensen. En als je mij een beetje kent weet je dat ik die kennis niet voor mezelf kan houden. Voila, hierbij het ontstaan van mijn nieuwe dienstverlening.

Mijn waarden: vrijheid, moed, creatie, delen en bewustwording.

Wensenlijst

3 dingen die op mijn persoonlijke wensenlijstje staan

TED TALK

 Op een TedTalk podium staan met mijn verhaal over de kracht van bewust ademen. 

BOEK

Een boek schrijven. De titel heb ik al, maar houd ik nog even geheim.

RETRAITE

Vipassana bijwonen (10 daags stilte retreat).

CONTACT

Heb je een vraag over goed werkgeverschap, vitaliteitsadvies nodig of wil je een adem workshop inplannen?