DIENSTEN

Trainer | Adviseur | Ademcoach

Creëer een werkvloer vol met levensenergieke medewerkers. Die iedere dag met een glimlach op het werk verschijnen en s’ avonds ook weer met een glimlach naar huis gaan. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk. Ik help je dit te realiseren met interactieve trainingen, adem workshops vol beleving én met praktisch advies.

Trainer

Kennis omtrent levensenergie op de werkvloer wordt steeds belangrijker. In een training of inspiratiesessie neem ik jouw team mee in het dagelijks vergroten van hun eigen vitaliteit en van collega’s.

Adviseur

Vitaliteit op de werkvloer is veel meer dan alleen stimuleren tot bewegen. Ik adviseer je graag over de 4 vitaliteitsniveaus en geef richting aan jouw welzijnsbeleid op lange termijn.

Ademcoach

Zelf de kracht van ademwerk ervaren? Met jouw team ga ik aan de slag in een eenmalige energizer of integreer ademsessies als vast onderdeel van het welzijnsprogramma.

TRAINER

kennis | inspiratie | beleving

Het vergroten van levensenergie van mensen op de werkvloer staat in iedere training centraal. Vanuit mijn rol als trainer doe ik dit door kennis te delen, te inspireren, maar ook vooral door het zelf te laten ervaren. Dat kan in een eenmalige (online) inspiratiesessie, een trainingstraject op maat of als vast onderdeel van het welzijnsprogramma.

De trainingen en inspiratiesessies zijn erop gericht om management en medewerkers bewust te maken van hun eigen rol in het vergroten van vitaliteit. Simpele tips over wat je morgen zelf al anders kan doen en hoe je samen verder komt.

“Learning is in the doing”

DE TRAINING

SAMEN BEPALEN WE OP WELK resultaat DE NADRUK LiGT TIJDENS DE TRAINING:
N

Stimuleren van een energieke levensstijl

N

Beinvloeden van energiemanagement tijdens een (thuis)werkdag

N

Vergroten van kennis over de fysiologie van het lichaam

N

Leren herkennen van stressvolle situaties en manieren om te anticiperen

N

Inzetten van ademhalingstechnieken voor balans tussen inspanning & ontspanning

Voordat we een training inplannen spreek ik je graag om bedrijfscultuur goed te leren kennen. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Gewetensvragen

N

Fysiek: Hoe stimuleren wij een gezonde en energieke levensstijl?

N

Mentaal: Faciliteren wij voldoende tijd en ruimte voor ontspanning tijdens een werkweek?

N

Emotioneel: Is onze werkvloer veilig genoeg om individuele behoeftes en emoties te delen?

N

Spiritueel: Geven de banen die wij bieden extra betekenis aan het leven van mensen?

“Maak van ontspanning net zo’n prio als vergaderen”

Adviseur

advies | kennis | inspiratie

Een veranderende wereld vraagt om een andere rol van werkgevers. Goed werkgeverschap anno 2021 bestaat uit het faciliteren van het welzijn van de medewerkers en het creëren van de best mogelijke werkcondities.

Dit kan je alleen bereiken door te denken vanuit de 4 vitaliteitsniveaus (fysiek – mentaal – emotioneel – spiritueel). De stap naar deze holistische benadering is vaak nog groot voor werkgevers. Daarom maken we samen kleine stappen onderweg naar een duurzaam welzijnsbeleid. Door kritische vragen te stellen over de rol als werkgever bekijken we de huidige situatie en denk ik mee vooruit als adviseur.

Wil je samen antwoord vinden op deze vragen en meer? Neem dan contact met mij op.

Ademcoach

bewustwording | ervaring | kennis

Het verbeteren van je energie, focus en zelfvertrouwen door een bewuste ademhaling. Echt, het kan! Want ademhalingstechnieken zijn een ideale dagelijkse tool voor minder stress en meer energie op de werkvloer.

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in energiemanagement en hoe ze hier zelf invloed op kunnen hebben. Dat start bij bewustwording en via de adem het leren herkennen van de signalen van het lichaam. Vervolgens laat ik ze zelf het effect van ademhalingsoefeningen ervaren die iedereen daarna direct toepast in het dagelijks leven.

“Actiepunt nummer 1: adem”

Positieve effecten

N

Vergroten van energie

N

Meer focus en concentratie

N

Ruimte voor creativiteit

N

Ontwikkeling van veerkracht

N

Verhogen van zelfvertrouwen

Neem contact met me op om jouw (online) Adem workshop te boeken.

reviews

Samenwerken met Ellen 

CONTACT

Heb je een vraag over goed werkgeverschap, vitaliteitsadvies nodig of wil je een training inplannen?