Blogpagina

Trainer | Adviseur | Ademcoach

Kennis delen staat in mijn top 3 van meest belangrijke waarde. En daarbij vind ik schrijven ook nog eens een leuk vermaak. Logisch dat een inspiratiepagina hier niet mag ontbreken. Lees hier mijn blogs waarmee ik je inspireer om jouw kwaliteit van leven te verhogen. Zowel op de werkvloer als in je verdere dagelijkse leven.

Goed werkgeverschap

Als werkgever ben je niet verantwoordelijk voor het geluk van je medewerkers, wel voor hun welzijn en het creëren van de best mogelijke werkcondities.

Vitaliteit

Vitaliteit is jouw mate van levensenergie die je dagelijks beïnvloed met inspanning, ontspanning, mindset, voeding en meer..

Ademwerk

Je ademt zoals je leeft en jouw lichaam vertelt je alles, als jij de tijd en stilte neemt om ernaar te luisteren. 

Blog

Goed werkgeverschap

Energieke, productieve en tevreden medewerkers wil iedere werkgever. Maar hoe stimuleer en faciliteer je dat als werkgever. Hoe geef je invulling aan goed werkgeverschap en zorg je voor het welzijn van de medewerkers? De antwoorden op deze vragen staan centraal in deze blogserie.

Blog

Vitaliteit

 Je kent ze wel van die mensen die altijd positief zijn, bevlogen zijn over wat ze doen en continu met nieuwe ideeën komen. Dat zijn voor mij mensen die vol levensenergie zitten. En dat kan jij ook worden! Hoe? Lees deze blogs en ontdek wat jij in je dagelijkse routine kan veranderen.   

5 tips om je levensenergie te vergroten

Levensenergie:  Je kent ze wel van die mensen die altijd positief zijn, bevlogen met nieuwe ideeën komen en zelfs uit een tegenslag hun inspiratie halen. Dat zijn voor mij mensen die vol levensenergie zitten! En is dat nu aangeboren, afhankelijk van hun omgeving of in...

Lees meer

Blog

Ademwerk

Het verbeteren van je energie, focus en zelfvertrouwen door een bewuste ademhaling. Echt, het kan! Tot voorkort had je misschien nog nooit over je ademhaling nagedacht. Want weet je eigenlijk wel of je op de juiste manier ademt? Dat ontdek je in deze blogs die vol zitten met oefeningen die je dagelijks kunt inzetten.  

 

Timemanagement versus Energiemanagement

Timemanagement versus Energiemanagement: Al jaren worden we vanuit werkgevers (met de beste bedoelingen) gestimuleerd om te werken op basis van timemanagement. Je hebt vast weleens zo’n boek gelezen of er een cursus over gevolgd. Vervolgens hield je de goede intenties...

Lees meer